Mn mor en mn mormor op bezoek!:)
Blijf op de hoogte en volg Paula
19 Oktober 2006 | Noorwegen, Oslo
Yoooo eindelijk weer wat geschreven:)
Ik heb van allerlei dingen gedaan afgelopen twee weken en het meeste daarvan was niet bijzonder spectaculair, eigelijk gewoon de usual stuff (colleges, paar feestjes, paar dingen en ow ik ben eindelijk weer aan mn scriptie begonnen! :p)
Wel iets bijzonders was dat mijn oma en mn moeder op bezoek zijn geweest, dat was natuurlijk leuk. Ze namen heel veel spullen voor me mee BEDANKT!! :), ik voelde me net een soldaat die bevoorraad werd ofzo haha! Ze zijn hier niet zo lang geweest, twee nachtjes maar, nouja kort maar heftig zullen we maar zeggen he!:) We hebben een beetje gesightseed hier en daar, we hebben verrukkulluk gegeten :p en we zijn naar het folk museum geweest, hetgeen leuk was, maar wel nat, want voor de verandering regende het weer eens (ennnn folkmuseum=openluchtmuseum dus dan weet je het wel :doubt: ), hetgeen er wel voor zorgde dat mam en oma nu wel een realistische kijk op het noorse weer hebben haha! Elk voordeel heeft zn nadeel he :) Hier waren een paar tentoonstellingen en kon je typische noorse (oude) huizen zien met gras op het dak enzo. Donderdag gingen ze weer naar huis :( met heel wat lichtere koffers haha!
Vrijdag ben ik weer naar international coffee hour geweest, om een of andere reden waren dr bijna geen mensen, maar gelukkig toch wel een paar, al waren dit geen uitwisselingsstudenten, maar noren. Nou bleek dit ook heel leerzaam te zijn, want 1 van die mensen had wat ze hier geloof ik soes noemen en dat schijnt typisch te zijn voor de nordic countries. Het zit in een soort van schoensmeerpotje en het is een soort van tabak ofzo, maar je moet er dan een bolletje van draaien en het in je bovenlip frotten (dus tussen je tanden en je lip daarow) en dat is dan dat. Ik ben hier natuurlijk om de noren en noorwegen te leren kennen :p dus ik dacht laat ik het maar es proberen 8) haha (zal wel in de familie zitten he ;) haha). Nou ik deed het waarschijnlijk niet goed want het viel bijna uit elkaar in mn mond en dat was echt ranzig vond ik, net alsof je op sjek loopt te kauwen en ondertussen waren ze verhalen aan het vertellen dat elke keer als je het gebruikt er soort van allemaal kleine mesjes in je lip gaan (gaat dus over lichamelijke schade) en dat het eigelijk een beetje werkt als zoutzuur ofzo en dat zijn bovenlip al vergroot was en en dat ze ook iemand kende die het al zo lang deed dat ie het spul via zijn lip tot naast zijn neus kon duwen omdat de rest allemaal weg gerot was ofzo :shock: en toen dacht ik mmm ik spuug het maar uit haha! maar leerzaam was het wel natuurlijk :D
Gister ben k naar IKEA geweest en kheb daar eiiiindelijk een stoel gekocht whoehoe en trouwes ook kleerhangers en een lampje. Iemand vertelde me dat noren de grootste IKEA liefhebbers zijn van de wereld (en dat terwijl het een Zweeds merk is), maar of dat echt waar is weet ik niet. Ummm nou verder weet ik op dit moment even niks meer te vertellen dus: EINDE :)
19 Oktober 2006 - 21:23
Joanne:
haha mooi!!!
19 Oktober 2006 - 21:40
Eveline:
mam vindt dat de laatste 4 foto's er af motte!
Ik vind ze gaaf! -
19 Oktober 2006 - 21:44
Ria:
nummer 2 ajb! x -
19 Oktober 2006 - 22:17
Paula:
wat nr 2? erop of eraf?? nouja de site was onbereikbaar dus ik kon t niet afmaken, maar kheb ze net ff aangepast hoor ;) -
19 Oktober 2006 - 22:19
Johan:
Hey cool daar man wie had die foto gemaakt waar julie alle drie opstaan? -
20 Oktober 2006 - 07:05
Anniek:
Heej erg gave pics! En wat een mooie Noorse huizen zeg.... geweldig.
Gegroet! -
20 Oktober 2006 - 11:17
Clean:
toftof! hehe, je kunt wel echt goed zien dat jij veel op je moeder lijkt! xx -
20 Oktober 2006 - 16:32
El:
Heej Paul, gezellig dat je moeder en oma op bezoek zijn geweest! -
22 Oktober 2006 - 17:40
Lotje:
toll! -
23 Oktober 2006 - 12:25
Nicole:
Gave foto's, ook die van jou met je moeder en oma. Dus gewoon laten staan! Haha.
Wat ga je eigenlijk met die stoel doen? Meenemen naar huis dan ofzo?? En dat goedje (waar je van verrot) ga je dat ook meenemen? Ben benieuwd!! -
23 Oktober 2006 - 18:17
Mam:
dag Paula, vandaag weer naar school geweest. Vannacht en vandaag heeft het hard geregend, maar het is niet koud. doei en knuffel, mam. -
24 Oktober 2006 - 16:51
Oma Baas:
Je kan wel zien dat het gezellig was met mor en mormor.Leuke foto's.
We denken veel aan je en
vinden het fijn om je berichten te lezen.
groeten ook van opa. -
27 Oktober 2006 - 08:18
El:
Dat spulletje dat je beschrijft, hadden die Zweden ook die bij mij in huis gewoond hebben in Eindhoven. Schijnt een soort pruimtabak te zijn waarop je kan kauwen, en het heeft ook een verslavende werking. -
30 Oktober 2006 - 20:24
Paula:
yezz i know!!:p ik heb ze denk ik wel zo'n beetje al allemaal gezien haha (dr zijn nog meer sites ook) maarrr dr komen wel steeds nieuwe bij he, kzag er dit weekend een die was vorige week voor t eerst uitgezonden! maar thnx voor de melding hoor :) ik moet trouwes maar weer es bijna updaten nuh?? -
31 Oktober 2006 - 09:36
Johan:
Ey men alles snor daar? Hier is het extra genieten, want ik heb m'n tentamens... :-(