Arrival
Blijf op de hoogte en volg Paula
15 Augustus 2006 | Noorwegen, Oslo
POEFFFFFF! And here I am! In Oslo! Zondag vertrok ik vanaf Keulen Bonn en ik ben niet neergestord, er waren geen terroristen, ik zat niet in het verkeerde vliegtuig en we hebben geen auto ongeluk gehad op de weg naar het vliegveld toe, dusss alles ging eigenlijk wel goed gelukkig! Nadat ik met de trein (ook in een keer de goede!) in het centrum van Oslo aan was gekomen, moest ik de jeugdherberg gaan zoeken. Mijn vader had mij verteld dat het ongeveer 10 minuten lopen zou zijn, maar ja dan moet je natuurlijk wel weten welke kant je op moet lopen en ik had geen kaart dus dat was lastig haha. Maar uiteindelijk heb ik een kaart en het hostel gevonden. Het was een vier persoonskamer, maar er was niemand toen ik binnen kwam. Wel lagen er dekens enzo op de andere bedden dus ik was benieuwd wie er zouden gaan komen. Uiteindelijk kwam er 1 iemand und er war ein Berliner. Na een uurtje had ik wel alle dingen gelezen die ik bij me had (de hoe en wat in het noors, de kaart en de nieuwe donald duck die ik gelukkig toch niet vergeten bleek te zijn:))Dus ik dacht mmm ik kan wel even de omgeving gaan checken en dat zei ik toen ook tegen die man en toen zei hij oh leuk ik ga wel mee. Dat was natuurlijk wel cool, want hij was er al iets langer en toen kon hij mij alle hotspots in het centrum tonen. Ennnn toen de dag erna (goh wordt wel een beetje langdradig zo he haha, maar ik heb nog een half uur internet tijd dus:))moest ik dus een kamer zien te regelen in kringsnå en dat lukte gelukkig! Toen bleek dat er op de hal waar de kamer lag die ik had gekozen alleen maar 1 iemand woonde op dat moment en dat bleek helaas een debiele aanrander te zijn (maar natuurlijk was ik hem wel de baas he, so don\'t worry!:)) En ik dacht oh nee he niet weer zo iemand (bf1 die van forum dus) maar gelukkig kwamen er gedurende de dag nog meer mensen en die waren gelukkig leuk (ogenschijnlijk iig dan he) Ehmm wat zal ik verder nog zeggen, ik kan nog geen foto\'s plaatsen (komt wel!), ik heb geen internet op mn kamer, maar ik heb me aangemeld voor interne verhuizing zodat ik dan binnen enkele weken wel heb. En trouwens de toetsenborden zijn echt vet:å ø æ µ håhåhå! Nou dat was het voor nu, want mijn internettijd is nu wel bijna op duss mazzels oja en have fun @ Løwlånds!!!!!!
15 Augustus 2006 - 13:05
Lotje:
de toetsenborden daar zijn echt vet! kei tof paula dat je een site hebt...hou hem bij met je toffe verhalen!!
oooo kei tof stuk ook btw! heel veel plezier daaro! en foto\'s he, foto\'s!
xxx -
15 Augustus 2006 - 13:18
Clean:
damn, wat een avonturen, en dat nu al! Blij dat alles goed gaat,.. enne, snel een nieuwe update regelen he! xxx (heb ik nog even? dan doe ik nog gewoon een dansje!) -
15 Augustus 2006 - 13:20
Anniek:
Heej Paultje!
Supervet haha die toetsenborden hihi. Ik hoorde van carolien dat je een site had, ubercewl!
Nou meid leuk dat die man je meteen wegwijs heeft gemaakt, van die mensen moet je het hebben he! Ik ga weer snel verder met vanalles regelen..... (voor school you know) dus xxx veel succes en zow!!!!!!!!!!!!!! -
15 Augustus 2006 - 13:22
Marieke:
halleeeeejjj!! die paula!!
Leuk nu al wat van je te lezen!! echt tof!! zie er naar uit AL je manjeprachtige verhalen te checken!! Tot snel
Kuzzz Marieke -
15 Augustus 2006 - 16:15
Mam:
O wat ben ik blij dat ik iets van je hoor!! Fijn dat je goed aangeland bent
ben trots op je hoor! -
15 Augustus 2006 - 16:52
Johan:
Hi there, je laat net op tijd wat horen, onze panische moedert had al bijna de wout gebeld ;-) Verder is alles leuk.
Groetnik de spoetnik! -
15 Augustus 2006 - 17:42
Evvvvvvvvvvveline:
heyou!
ik zie dat je dicht bij een sport centrum zit! je geluk kan niet op!:D
Was die berliner een beetje smaakvol?!
have a nice night and cu about 2 months!
x evel -
15 Augustus 2006 - 19:07
Pap:
Hoi Paula, we wachten met spanning op je foto's. Ook de Berliners svp. Groeten van oma (jbaasw@xs4all.nl)en opa. Ze maken het goed.
Ben je telefonisch bereikbaar??? -
16 Augustus 2006 - 08:13
Joanne:
Hey paula.
Leuk dat je goed bent aangekomen en ik hoop dat je een coowle tijd tegemoet gaat.
Nou je hoord wel wanneer ik ergens in de buurt bent;)
Uhm tot wanneer ben je daar eik?
Nou zien wel. Hey veel plezier en succes.
GRoetjes ook van hier thuis
kuss joanne -
16 Augustus 2006 - 09:22
Wiezel:
hee paulaa. we missen je al hoor. vooral johan!
we gaan nu elke dag southparc voor je opnemen.
als we t tenminste niet vergeten.
dusss tel er maar niet op :)
daaag. -
16 Augustus 2006 - 11:38
Petra:
Te gek, kunnen wij nu ook jouw verhalen volgen...
have fun en wij drinken wel een drankje op je op lowlands! -
22 Augustus 2006 - 06:40
El:
heej Paul, klinkt goed zo je aankomst, heb je ook al je drinken moeten drinken bij de security check wat je in je handbagage had? (moesten wij wel namelijk...) Ik zou zeggen, sport ze en mingle! -
22 Augustus 2006 - 10:54
Johan:
Mingle??? -
23 Augustus 2006 - 16:59
Marijke:
heeeyyy!! geinig stukkie dude hihi. ieh debiele aanrander, zo'n soort coens-achtige. heb nu erge haast maar ga zeker de rest lezen haha have fun daar nog ENJOY !! x.
ps toetsenborden zijn hier wat minder spectaculair: asdf jkl ;) -
23 Augustus 2006 - 16:59
Paula: