Xtra info - Reisverslag uit Oslo, Noorwegen van Paula - WaarBenJij.nu Xtra info - Reisverslag uit Oslo, Noorwegen van Paula - WaarBenJij.nu

Xtra info

Blijf op de hoogte en volg Paula

16 Augustus 2006 | Noorwegen, Oslo

Wooooow thans voor jullie reacties!vet cool! Ik ben nu even aan het kijken hoe ik me moet registreren voor de vakken en dan blijkt nog niet zo makkelijk mmmm. Vooral omdat ik officieel ingeschreven sta bij de rechten faculteit (vet mooi gebouw in het centrum van Oslo http://img.search.com/d/d9/300px-Universitetet_i_Oslo_sentrum.jpg !) maar de vakken die ik als het goed is ga volgen zijn weer aan twee andere faculteiten (en in een veel lelijker gebouw niet zo dicht bij het centrum als rechten bummer:(), en volgens mij moet ik nu al die contactpersonen zien te vinden en de deadline is morgen, mmmmm nou laten we hopen dat het lukt. Ik heb trouwens wel de welkomsbijeenkomst (met de chocolademelk(?)) gemist OEPSSSS, nou ja ik ben wel naar de orienteringsmeeting geweest vannochtend en dat was veel belangrijker (denk ik). Ik kreeg ook een lijst met geplande activiteiten waar ik me morgen voor kan inschrijven, nou daar zitten wel leuke (en vast ook weer dure) dingen bij dus dat zit wel snor! (als ik me tenminste op tijd kan registereren voor alles, aangezien je anders van de uni afgekickt wordt håhå lol :0 ) Trouwens volgens mij he, is dat lezen van Noors idd niet zo moeilijk. Ik was gisteren een krantje aan het bekijken (ik zal niet lezen zeggen) en zonder naar de plaatjes te kijken kon ik toch wel bedenken waar het over ging (over het wereldrecord oesters eten als ik me niet vergis:)) Het weer is hier echt zoals je zou verwachten (behalve de sneeuw dan) alhoewel het is niet koud, maar wel natnatnat. Het lijkt wel alsof de noren zelf het niet echt merken ofzo en de man die vannochten voorlichting gaf zei ook al dat noren altijd zeggen dat er geen slecht weer bestaat in Noorwegen, maar dat je je er gewoon op moet kleden. Dat is ook de reden dat Alle activiteiten rain or shine gewoon door gaan dus dat zal me wat worden hæhæhå! Oja even over mn crib; is helaas geen luxe villa gebleken, al zou je dat wel verwachten voor die prijs! Maar nee, het lijkt toch wel HEEl erg op Uilenstede bummerrr. Alleen de omgeving niet natuurlijk, want het ligt in de heuvels en aan een meer. Oh ik heb trouwens nog geen noorse simkaart gekocht dus ik ben niet telefonisch bereikbaar. Ik heb er wel 1 gehad van die aanrander (is ie toch nog ergens goed voor haha) maar aangezien ik hem niet zo vettig vertrouw weet ik niet of ik die wel moet gaan gebruiken. Ohja en verder heb ik echt spijt dat ik mijn pan niet meegenomen heb. Ik was gisteren downtown een pan aan het zoeken, maar van alle winkels kost de goedkoopste pan omgerekend gewoon 60 euro! en dan denk ik mmm zal ik het maar doen met afhaaleten, maar nee dat kan ook niet want dat is ook niet te betalen ohhhh nouja. Dan stop ik wel met eten. Trouwens zoals al eerder gezegd, alles ALLES is hier vet duur, naast natuurlijk de zaken waarvan dat al bekend was (alcohol en tabak enzo) zijn ook de gewone dingen duur, tenminste in de doorsnee winkels (flesje water bijna 3 euro, enkeltje metro ook zoiets en ga zo maar door). Als het registeren mij lukt krijg ik geloof ik wel een soort van OV kaart, dus dat zou wel vet cool zijn! Wow mijn resterende internet tijd blijft maar op 47 minuten staan, raaar zeg) Maar dan ga ik nou maar weer es even kijken wat ik nu ga doen...qua registratie moet ik maar even afwachten, maar ik heb wel een dagkaart voor de metro:)...mmmmm

• 16 Augustus 2006 - 12:54

Lotje:

\'\'geen slecht weer bestaat in Noorwegen, maar dat je je er gewoon op moet kleden\'\'

daar kan de gemiddelde Nederlander wat van leren (inclusief mezelf) maar is Noorwegen echt zo\'n duur land...hmmm da wist ik niej

• 16 Augustus 2006 - 16:36

Evel:

iid mooi gebouw, Romeins. scandinavia betekent blijkbaar land van de duisternis! maar dat wist je cker al.
    Em & I komen ook een keer, em is er al voor aant werk en ik ga niet naar LOW!!! dus dat wordt partyhardy :P hiha!X

• 16 Augustus 2006 - 16:37

Again:

ik wil je niet onder druk zetten hoor dat we dat er voor laten het is immers onze eigen keus!haha oh ik bedenk ineens dat iedereen dit kan lezen.

• 16 Augustus 2006 - 18:56

Nikolski:

Bedenk je dit: Het is Uilenstede in Noorwegen!!

kijk....alweer een heel stuk beter, niet???
    En niet eten lijkt me een behoorlijke gezonde oplossing ;o)
    Al heb ik vandaag in de spits iets gelezen over het bierdieet. Schijnt te werken....owja....bier is daar natuurlijk OOK heel duur....tsja. Knackebrod dan maar?

En ik wilde nog zeggen; gaaf dat je een site hebt!! (en je houdt um zowaar bij ;o) ) Dat kunnen ondergetekende en een zeker iemand anders niet echt zeggen ;o)

• 17 Augustus 2006 - 14:35

Paula:

jaa maar jullie waren dan ook op reis he en ik zit hier in een uberwesters land bij een universiteit (blijft een stom woord he) en ik moet steeds op internet om te registreren enzoo dus denk niet dat ik niks te doen heb omdat ik de hele tijd online zit he haha, jullie moeten natuurlijk niet denken dat ik me verveel ofzo:))

• 17 Augustus 2006 - 14:47

• 24 Augustus 2006 - 11:51

Paula:

nouu toen ik dat schreef over die pannen, kreeg ik meteen die dag n mail van mn moeder dat ze een pan gekocht had en die op ging sturen, isn't that the sweetest thing??? Maar in de tussen tijd had ik dus al de overblijfsels van andere mensen gevonden!

• 25 Augustus 2006 - 12:08

Clean:

kun je zolang geen pan van t dak lenen (ha.ha.ha.)