niks speciaals eigenlijk:) - Reisverslag uit Oslo, Noorwegen van Paula - WaarBenJij.nu niks speciaals eigenlijk:) - Reisverslag uit Oslo, Noorwegen van Paula - WaarBenJij.nu

niks speciaals eigenlijk:)

Blijf op de hoogte en volg Paula

18 Augustus 2006 | Noorwegen, Oslo

Zoooo iedereen is nu op Lowlands i guess...hopelijk hebben jullie net zulk weer als hier, want dat van het natnatnat neem ik terug, het is nu al twee dagen vet warm. Jaja blijkbaar een land van uitersten:) Mijn registratie is geloof ik wel gelukt (echt vet gedoe hoor, je moet de hele tijd van hot naar her). Ik heb even wat getoured met de metro (vaak een goede manier om quickly een indruk van een stad te krijgen) en er is 1 lijn en daarbij ga je helemaal naar boven een heuvel op en van bovenaf heb je een super vette view on Oslo. Helaas nog steeds geen pics, ivm met geen usb ingang van de compus waar ik op zit (achter sta). Gisteren ben ik naar een voorlichtingsbijeenkomst geweest over een paar special evenst voor dit semester, maar ik heb me niet ingeschreven. Het ging over drie zaken, een trip naar sognefjord (is echt meeeega mooi, maar 've been there, done that:)), een looking for snow trip (het schijnt hier nl pas in januari te gaan sneeuwen:( en nog zoiets, maar wel allemaal vet duur en heeel weinig plaats (steeds maar voor 15 mensen ofzo). Ik heb me wel ingeschreven voor een wandeltochtje langs een rivier deze zondag, ook leuk toch?:)haha. Trouwens die jongen die naast mij woont (hij heet iets van Hæøølæø ofzo) komt uit de Sognefjord buurt, grappig he? Nou, dan ga ik nu naar de Coffee House, naar een meeting, zal ik es effe vet vrienden gaan maken!:)håhå!

• 18 Augustus 2006 - 16:23

Oma:

Wat leuk om dit bericht van je te lezen.Je vader en moeder zijn vandaag hier en we zijn net bij opa geweest.Het gaat gelukkig goed met hem.Succes met je bezigheden en het allerbeste!

• 18 Augustus 2006 - 18:22

Evel:

ehm pf. merel en mijn vakantie lopen verschillend, we moeten uitchecke of we mayb een lang weekend kunnen ofzo:D
    X

• 21 Augustus 2006 - 21:40

Nicole:

Klinkt goed!!
    En nog vrienden gemaakt? Met de buurman ofzo?

• 22 Augustus 2006 - 06:50

El:

De mensen zijn supervriendelijk, soms iets te... maar goed, vrienden maken/netwerken is altijd ok! zeker met un bekske koffie erbeej

• 22 Augustus 2006 - 10:52

Johan:

Ow Lowlands was echt richtig vet, ik heb me er perfect vermaakt. En uiteraard stonden we weer in de voorste regiones bij Postman! We hebben trouwes op Google Earth gecheckt waar je precies zat en dat zag er wel gezellig uit, voor zover je dat uit sattelietopnames kan opmaken. Nou veel spaB maar weer daaro. Groetens

• 22 Augustus 2006 - 14:07

Marieke:

Heya Paula!!

Jaja Lowlands was vet vet vet maar de laatste dag vooral wet wet wet!!! pfff hele dag stortregens......dus dan heb jij het beter!!

was wel een super vette mega party!! yeszzz!! Ik lees dat je het cool hebt daar!!! nou ik lees zeer binnekort wel weer wat van je!!!

vele groeten en tot snel!!
    kuzzzz Marieke

• 25 Augustus 2006 - 12:00

Clean:

hm, ..worden deze berichten gesensureerd? Niet dat ik iets mis ofzo, maar ik vroeg me gewoon af in hoeverre ik op mijn woorden moet passen, want ik maak natuurlijk vanalles mee wat echt niet door de beugel kan, en ik verwacht van jou niet veel anders, ik ken je al langer dan vandaag! Hoe is het eten daar?
    xx